Echipă care îți zâmbește: Specialiști în frumusețe cu inima deschisă

La Dea Clinic, credem cu tărie într-o îngrijire dermatologică profund personalizată. Înțelegem că fiecare pacient vine cu o poveste unică a pielii sale, iar abordarea noastră este să tratăm fiecare caz cu o atenție particularizată. Ne folosim de metode holistice pentru a identifica cauzele profunde ale problemelor dermatologice, nu doar simptomele, integrând sfaturi pentru un stil de viață sănătos care să susțină o piele echilibrată pe termen lung. Diagnosticarea avansată ne permite să oferim tratamente precise, iar comunicarea transparentă asigură că fiecare pacient este complet informat și confortabil cu planul de îngrijire. Relaționarea noastră cu publicul se bazează pe empatie și comunicare, confortul și încrederea pacientului fiind esențiale. Prin educația continuă, echipa noastră rămâne la curent cu cele mai recente cercetări și tehnici din domeniul dermatologiei, asigurând îngrijirea bazată pe cele mai înalte standarde profesionale. La Dea Clinic, nu suntem doar dermatologi – suntem partenerii dvs. în călătoria către o piele sănătoasă și o stare de bine autentică.

Dermatologie și estetică

Dr. Andreea Boca

Dr. Andreea Boca

DERMATO-VENEROLOG

Medic specialist in dermato-venerologie și doctor în științe medicale, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.

Este formator de opinie la nivel internațional în domeniul medicinei estetice, cu o vastă experiență ca trainer și speaker. Printre pasiunile și domeniile de expertiză se numără medicina regenerativă, terapiile enzimatice, tratamentele anti-aging și studiile clinice. Pentru pacienții ei, pune pe primul plan sănătatea și naturalețea, integrând noutățile științifice pentru a pune în valoare frumusețea și unicitatea fiecărei persoane și a corecta micile imperfecțiuni.

”În viziunea mea, cu o abordare holistică a medicinei estetice, pacienți ajung să își descopere frumusețea. Scopul meu este să pun în valoare trăsăturile autentice, ca să simțiți diferența în fiecare zi, cu fiecare zâmbet.”

Dr. Mara Sur

Dr. Mara Sur

DERMATO-VENEROLOG

Medic primar dermatovenerologie și doctor în medicină, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca în anul 2012. Experiența clinică bogată, dublată de cursurile de formare profesională naționale și internaționale, îi conferă competențe în domeniul esteticii medicale, chirurgiei dermatologice, dermatoscopiei și a dermatologiei pediatrice. În paralel își desfășoară activitatea și ca medic coordonator al compartimentului de Dermatovenerologie al Spitalului Municipal Turda.

Dr. Melinda Fabian

Dr. Melinda Fabian

DERMATO-VENEROLOG

Medic specialist dermatovenerologie, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca în anul 2013. În practica ei medicală, se focalizează pe calitatea pielii, prin tratamentul bolilor dermatologice la adulți și copii, efectuarea dermatoscopiilor și a procedurilor chirurgicale dermatologice precum și prin proceduri ce ameliorează calitatea pielii: consultații de skincare dublate de analiză facială, proceduri estetice de tipul mezoterapiei și a laser-terapiei (Nd:Yag, Alexandrite).

Dr. Cristina Lazar-Cruciat

Dr. Cristina Lazar-Cruciat

DERMATO-VENEROLOG

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Facultatea de Medicină, este medic specialist dermatovenerologie. Participarea la numeroase conferințe, congrese și cursuri de perfecționare, printre care și cursuri de dermatologie pediatrică, i-au permis perfecționarea cunoștințelor necesare diagnosticului și tratamentului dragilor noștri pacienți pediatrici. Pe lângă aspectul clinic al dermatologiei, este pasionată și de estetică medicală, oferind fiecărui pacient sfaturile și tratamentul necesar pentru a pune în valoare frumusețea naturală.

Chirurgie plastică

Dr. Jankó Botond

Dr. Jankó Botond

MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ ȘI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVĂ

Medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu. Este membru activ al ISAPS, SRCE, ACPR. Printre domeniile de expertiză se numără: tratamentele injectabile (acid hialuronic, toxină botulinică, polinucleotide etc), chirurgia reconstructivă a feței și corpului și chirurgia mâinii (sindrom de tunel carpian, contractura Dupuytren, deget în resort, chist sinovial, patologii tendinoase).

Dr. Tanya Avram

Dr. Tanya Avram

MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ ȘI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVĂ

Medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu. Cu o viziune holistică asupra esteticii, dr. Avram efectuează tratamente injectabile faciale (acid hialuronic, toxină botulinică, inductori de colagen, PRPgel) și corporale (augmentare fese, rejuvenare vaginală), precum și proceduri minim-invazive de reconturare (Morpheus, Facetite, Accutite, Bodytite). În cadrul DEA Clinic, dr. Avram efectuează și chirurgia pleoapei si rejuvenarea periorbitală.

Nutriție și dietetică

Diet. Diana Porumb

Diet. Diana Porumb

SPECIALIST NUTRIGENETICĂ ȘI ANTIAGING

Cercetător în domeniul anti-aging, dietetician licențiat cu master în nutrigenetică și expert în programe educaționale de slăbit. În cadrul clinicii noastre, se ocupă de programele personalizate de slăbit, de recomandări personalizate pentru proceduri de slăbire localizată folosind aparatura de ultimă generație disponibilă în clinică și de nutriția regenerativă. Crede cu tărie că ceea ce înțelegi este mult mai ușor să aplici, motiv pentru care periodic, organizează în cadrul academiei noastre, cursuri pe diverse subiecte de interes: slăbire, celulită, anti-aging, menopauză și altele.

Departament cercetare

Dr. Ilieș Roxana

Dr. Ilieș Roxana

MEDIC SPECIALIST GENETICĂ MEDICALĂ

 Medic specialist genetică medicală, a obținut titlul de doctor în medicină în anul 2023, cu o teză care îmbină dermatologia și genetica, investigând rolul factorilor genetici în procesul de cicatrizare. Cu un fundal de pregătire profesională ce împletește activitatea clinică cu cea de cercetător, dr. Ilieș este responsabilă de departamentul de cercetare al DEA Clinic: de la efectuarea studiilor clinice, la investigarea celor mai noi soluții terapeutice pentru pacienții clinicii.

Zâmbete nelipsite

Viorel Mihășan

Viorel Mihășan

KINETOTERAPEUT

Kinetoterapeut Viorel Mihășan a absolvit facultatea de “Kinetoterapie și Motricitate Specială” în cadrul UBB în anul 2016. Formarea sa include absolvirea școlii postliceale de asistent medical generalist, precum și cursuri de antrenor personal. Cu o experiență bogată în remodelarea corporală, atât în țară cât și în  cadrul unui cabinet de kinetoterapie prin electrostimulare musculară din Offenburg, Germania, obiectivul său este să ajute pacienții noștri să-și îndeplinească obiectivele estetice și funcționale corporale.

Andra Soldan

Andra Soldan

ASISTENT MEDICAL

Asistent medical Andra Șoldan este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină, specialitatea Asistență Medicală Generală. În cadrul clinicii activitatea sa vizează aspecte de luminozitate a tenului și a atmosferei deopotrivă. În colaborare strânsă cu echipa medicală, asist. med. Șoldan efectuează cu optimism și jovialitate terapii dermatologice profesionale, cum ar fi: terapiile laser, tratamente faciale de curățare și hidratare, microneedling/dermapen, peelinguri chimice faciale sau corporale.

Iulia Bulzan

Iulia Bulzan

FRONT DESK

Dr. Iulia Bulzan, medic rezident specialitatea Sănătate Publică și Management,  a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca în anul 2016. În calitate de asistent manager, participă la realizarea de sarcini administrative și operaționale. Formarea ei profesională ca medic îi permite să ofere pacienților informații detaliate, avizate, în privința procedurilor efectuate în clinică. În paralel cu studiile medicale, dr. Bulzan a absolvit Școala de Machiaj Inglot, participând la o serie de masterclass-uri și cursuri de perfecționare, calificări ce-i permit să ofere cursuri de automachiaj și consultanță în alegerea produselor de make-up pacienților clinicii.

Andrada Pop

Andrada Pop

FRONT DESK

Un inginer dinamic cu personalitate efervescentă, Andrada Pop este „sufletul” recepției DEA Clinic. Pe lângă competențe profesionale tehnice, Andrada relaționează cu pacienții noștri cu multă căldură și empatie, asigurându-le o vizită relaxantă, începând de la prima întâlnire și până la programarea vizitei următoare. Adaptabilitatea, responsivitatea, rigurozitatea și nu în ultimul rând spiritul artistic sunt atribute ale Andradei care transformă recepția într-un loc de care ne bucurăm cu toții zilnic.

Simona Matyas

Simona Matyas

ADMINISTRATOR

Administrator al DEA Clinic, fire meticuloasă, prezență calmă și liniștitoare, Simona se asigură de buna funcționare a clinicii, orchestrând „din culise” detaliile organizatorice astfel încât actele medicale în derulare să decurgă lin. Grija, răbdarea și empatia Simonei imprimă locului nostru de muncă acea atmosferă de familie unde ne regăsim susținuți și încurajați să devenim cea mai bună și eficientă versiune a propriei persoane.